Alper Erözer Göz Göze adlı single çalışmasıyla hayranlarıyla buluştu

Ülkemizin en genç yıldızlarından biri olarak öne çıkan Alper Erözer, yeni hazırlamış olduğu şarkısı 'Göz Göze'' Erözer Prodüksiyon etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınladı.

Ülkemizin en genç yıldızlarından biri olarak öne çıkan Alper Erözer, yeni hazırlamış olduğu şarkısı 'Göz Göze'' Erözer Prodüksiyon etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınladı. Yeni yayınlamış olduğu bu projesinde, yapmış olduğu popüler şarkılar ile yurt dışında adeta dinlenme rekorları kırmayı başaran İlkay Şencan'la çalışmış olan Alper Erözer, şarkının sözlerini ise Vesvas ve de Luca Luisa Lonela'yla beraber yazdı.

Oda Dans ekibi ile çok uzun bir zaman boyunca hazırlanmış olduğu dans şovuyla kamera karşısına geçmiş olan Alper Erözer’in klip yönetmenliğini de Silvyo Behmoaras üstlenmiş oldu.

Şarkı içerisinde Türkçe ile birlikte İspanyolca ve de İngilizce sözlerin yer almasının yanı sıra Alper Erözer, gelecek dönem içerisinde yurt dışına açılacak olduğunun da sinyallerini  söz konusu bu yeni projesiyle vermiş oldu.

Hayranlarının çok yoğun bir şekilde ilgi göstermesine karşılık, kendi tasarlamış olduğu ve  ayrıca 'Alper Erözer' markası ile t-shirt ile birlikte sweatshirtleri alışveriş sitelerinin yanı sıra alışveriş uygulamalarında  da satışa çıkartılmış olacak.

Alper Erözer Kim?

İstanbul ili içerisinde 9 Temmuz 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir. Şu anda ise öğrenim yaşamına İstanbul ilinde yer alan Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi içerisinde devam ediyor.